GRATIS VERZENDEN
VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS
14 DAGEN RETOURRECHT
ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

B2B-Wholesale

Gentile Bellini is een Italiaans merk met Nederlandse roots. voor modebewuste mannen die aandacht besteden aan kleding en uiterlijk voor zowel Classy Style als Casual Design. Designs worden gekenmerkt door vakmanschap, verfijning en Italiaanse allure. Kenmerkend van het merk zijn de handmade afwerkingen en merkwaardige details. Italiaanse kleding voor zowel informele als formele gelegenheden, waaronder de exclusieve design overhemden.

Eigentijds, elegant en met een preppy twist. Gentile Bellini staat voor moderne verfijning. Van luxe garens tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de vooruitstrevende stoffen. Dit is een merk dat is gefundeerd op onmiskenbare details in Italiaanse pasvormen. 

Gentile Bellini kan voor u, als eigenaar van een winkel en/of webshop, zeer interessant zijn omdat de vraag van de consument steeds sneller verandert. Trends volgen elkaar razendsnel op en consumenten worden constant getriggerd om nieuwe aankopen te doen, zodat zij ‘on top of the trend’ wilen blijven. Grote winkelketens zijn vanwege hun organisatie in staat om hierop in te spelen, maar voor een groot deel van de ondernemers in de modebranche, met name de zelfstandige retailers, blijkt dit lastiger.

Als u zelfstandig ondernemer in de modebranche bent en een winkel en/of webshop runt, kan het concept van Gentile Bellini zeer interessant voor u zijn.

Heeft u interesse om Gentile Bellini toe te voegen aan uw collectie? Neem dan CONTACT met ons op.

De collectie is te bestellen via onze B2B-Wholesale  portal. Inkopen kan 24/7 vanaf elke locatie met internet. Voordat u orders kunt plaatsen, dient u zich eerst aan te melden op de B2b-Wholesale.


Let op: u dient een geldig KvK- en BTW-nummer te hebben en eigenaar van een modegerelateerde winkel en/of webshop te zijn, anders kunnen wij uw account niet goedkeuren.

Nadat u uw gegevens heeft verstuurd, krijgen zij uw aanvraag voor registratie binnen. Zij zullen het door u ingevulde KvK- en BTW-nummer natrekken en aan de hand hiervan uw registratie accepteren.
Als uw registratie door onze dealer geaccepteerd is, ontvangt u hiervan bericht. U kunt dan met het door u gekozen e-mailadres en wachtwoord inloggen in de B2B-Shop en gebruik maken van alle mogelijkheden die zij te bieden hebben.