GRATIS VERZENDEN
VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS
14 DAGEN RETOURRECHT
ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

Veilig en snel een betaling uitvoeren met Multisafepay.
Gentile Bellini maakt gebruik van Multisafepay, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Mastercard, VISA, Maestro, Bancontact / Mister Cash en GiroPay. Met Multisafepay kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal. Gentile Bellini biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Gentile Bellini kunt u betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

-Ideal
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

-MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.Bancontact / Mister Cash
Gentile Bellini ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

-Giropay
Voor onze Duitse klanten is tevens Giropay mogelijk. Giropay toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

-Afterpay /Achteraf Betalen
Afterpay is onze externe partner voor de betaaloptie 'Achteraf Betalen'. Deze optie is alleen beschikbaar voor Nederlandse en Belgische klanten. Om gebruik te maken van achteraf betalen dient u de betaaloptie Afterpay Achteraf Betalen te kiezen. Als u kiest voor een betaalmethode van Afterpay ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Afterpay te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Uw order mag maximaal een waarde hebben van € 2500,-.
Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Afterpay.

Let op:
vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Afterpay te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Afterpay, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Stapsgewijs betalen met Afterpay!

- Bestel en betaal via Afterpay
- Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk is.
- Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt per post of per e-mail uw factuur.
- Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
- Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Afterpay.
- Orderwaarde maximaal € 2500,-.
- Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Voor meer informatie over Afterpay diensten, ga naar www.afterpay.nl. Indien u vragen heeft over Afterpay, de betaaldienst Afterpay Factuur of bovenstaande informatie, twijfelt u dan niet om contact op te nemen met de klantenservice via het telefoonnummer 020-7230270 of via het e-mailadres.